Чудовий дієтичний і корисний десерт. Гарбуз виходить м’яким і солодким, в такому вигляді вона сподобається навіть дітям. Крім того, солодке блюдо готується дуже швидко.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Гарбуз – 400 гр.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Апельсин – 1 шт.

Процес приготування:

Рецепт шматочками гарбуза з медом у фользі в духовці простий у приготуванні! Гарбуз повинна бути стиглої і ароматною, з яскраво-оранжевою м’якоттю. Очистіть гарбуз від шкірки.

Наріжте гарбуз тонкими часточками.

У мисці змішайте рослинне масло і мед. Краще використовувати масло без запаху, а мед квітковий або липовий.

При бажанні додайте цедру апельсина. Смак апельсина дуже добре гармонує з гарбузом.

Скибочки гарбуза помістіть в миску з медово-масляною сумішшю і добре перемішайте. Потім розкладіть лист фольги на деко, на нього викладіть гарбуз одним шаром і накрийте його другим листом фольги. Краї листів фольги скріпіть між собою.

Запікайте гарбуз у духовці, розігрітій до 180 градусів 30-40 хвилин. Готову гарбуз посипте кунжутом і подавайте десерт на стіл.

Приємного апетиту!

Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці