Чудовий дієтичний і корисний десерт. Гарбуз виходить м’яким і солодким, в такому вигляді вона сподобається навіть дітям. Крім того, солодке блюдо готується дуже швидко.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Гарбуз – 400 гр.
- Мед – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Кунжут – 2 ст. л.
- Апельсин – 1 шт.
Процес приготування:
Рецепт шматочками гарбуза з медом у фользі в духовці простий у приготуванні! Гарбуз повинна бути стиглої і ароматною, з яскраво-оранжевою м’якоттю. Очистіть гарбуз від шкірки.
Наріжте гарбуз тонкими часточками.
У мисці змішайте рослинне масло і мед. Краще використовувати масло без запаху, а мед квітковий або липовий.
При бажанні додайте цедру апельсина. Смак апельсина дуже добре гармонує з гарбузом.
Скибочки гарбуза помістіть в миску з медово-масляною сумішшю і добре перемішайте. Потім розкладіть лист фольги на деко, на нього викладіть гарбуз одним шаром і накрийте його другим листом фольги. Краї листів фольги скріпіть між собою.
Запікайте гарбуз у духовці, розігрітій до 180 градусів 30-40 хвилин. Готову гарбуз посипте кунжутом і подавайте десерт на стіл.
Приємного апетиту!
Гарбуз шматочками з медом запечена в духовці ПП гарбуз запечений в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці