Гарбуз з часником і розмарином – соковите і апетитне ласощі для всієї сім’ї! Таку закуску можна подати з м’ясом або як окрему страву. Вона малокалорійна і багата корисними вітамінами. А ще це дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Гарбуз – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Розмарин – 1 гілка
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати гарбуз з часником і розмарином в духовці легко! Гарбуз ретельно промиваємо милом і губкою, так як будемо готувати її з шкіркою.
Тепер розрізаємо гарбуз на половину і вичищаємо з допомогою чайної ложки насіння.
Ріжемо гарбуз на часточки невеликої ширини.
Викладаємо шматочки гарбуза на деко, застелене пергаментом і змащуємо їх рослинною олією.
Посипаємо гарбуз сіллю, перцем і подрібненим часником. Кладемо на кожну часточку трохи розмарину.
Запікаємо в розігрітій духовці при 180 градусах протягом 40 хв.
Приємного апетиту!
Гарбуз з часником шматочками запечена в духовці Гарбуз запечений в духовці Гарбуз запечений в духовці шматочками Гарбуз шматочками з шкіркою запечена в духовці Шматочки гарбуза без цукру в духовці Шматочки гарбуза на деку в духовці