Кулінарія – область, яка вимагає точності, тому так важливо дотримуватися рецепту і рекомендованих пропорцій. Навіть при такому простому занятті, як варіння геркулесову каші, важливо дотримати всі нюанси, щоб каша вийшла необхідної консистенції і приємна на смак.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Вівсяні пластівці – 0,5 склянки
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 20 – 40 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування геркулесову кашу на молоці на 1 порцію гранично простий! У каструлі доведіть до кипіння молоко.
Додайте щіпку солі.
Далі всипте вівсяні пластівці і варіть кашу 5-7 хвилин на середньому вогні.
Слідкуйте за тим, щоб каша не підгоріла.
Потім вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою і залиште на пару хвилин, щоб каша настоялася.
В тарілку покладіть невеликий шматок вершкового масла.
В тарілку з маслом викладіть гарячу геркулесову кашу, перемішайте і можна подавати страву на стіл.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша на 1 літр молока Геркулесова каша на молоці Геркулесова каша на молоці на плиті Геркулесова каша на молоці у каструлі Каші