Вівсянка на воді зазвичай виходить прісної. Щоб підсолодити кашу і зробити смак більш яскравим, додайте в неї трохи яблук.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Вівсяні пластівці – 6 ст. л.
- Вода – 500 мл
- Ізюм – за смаком
- Яблука – 0,5 – 1 шт.
- Мед – за смаком
- Гарбуз – 120 гр.
- Вівсяні пластівці – 80 гр.
- Горіхи – 20 гр.
- Мед – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Кориця – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати геркулесову кашу з яблуками на воді, підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яблука помийте, ізюм замочіть на кілька хвилин в окропі.
У каструлю влийте воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
У киплячу воду всипте вівсяні пластівці, перемішайте і варіть 5-7 хвилин на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до мінімального, накрийте каструлю кришкою і залиште кашу на 10 хвилин.
Яблука очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
Коли каша буде готова, розкладіть її по тарілками, додайте яблука, родзинки і мед за смаком.
Приємного апетиту!
Геркулесова каша Каші Рідка геркулесова каша