Щільна, насичено солодка глазур з лимонною ноткою. Після підсихання добре застигає, не липне. Але при нарізуванні може кришитися. При бажанні можна додати харчовий барвник – покриття придбає інший колірний настрій.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 200 гр.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування глазурі для паски з білка, цукру і лимонного соку? Розбиваємо яйце, відокремлюємо білок від жовтка, білок виливаємо в миску. Злегка збовтуємо його виделкою до появи піни і додаємо частинами цукрову пудру.

Збиваємо виделкою до однорідності і побіління. Поступово висипаємо весь обсяг цукрової пудри – маса буде густіти.

Вливаємо лимонний сік, продовжуємо збивати ще декілька хвилин. При необхідності підсипаємо більше пудри, щоб отримати велику густоту.

Виходить густа, досить щільна маса.

Готову глазур наносимо на паски щільним шаром. Поки покриття не застигло, можна посипати його кондитерської посипкою – вона добре зафіксується.

Смачного!

Білкова глазур для паски Великодні паски Глазур для паски з цукровою пудрою Лимонні паски Солодкі паски Цукрова глазур для паски