Елементарний рецепт глазурі, яка готується за лічені хвилини і не вимагає особливих інгредієнтів. Всього-то й потрібно, що змішати цукрову пудру і молоко. Найважливіше – додавати рідину частинами, щоб контролювати консистенцію і відстежити той момент, коли густота глазурі вийде оптимальною.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Молоко коров’яче – 3 ч. л.
- Цукрова пудра – 50 – 60 гр.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування глазурі для паски з цукрової пудри і молока? Просіваємо цукрову пудру в миску.
Вливаємо до пудрі молоко частинами – буквально по половині чайної ложки, перемішуємо ложкою або лопаткою.
Добиваємося отримання однорідною, густою, але текучої маси, якою буде зручно покривати паски. При необхідності, густоту можна підкоригувати додатковою кількістю цукрової пудри.
Готовою глазур’ю покриваємо поверхню пасок. Даємо їй підсохнути, щоб прибрати клейкість.
Смачного!