Приготуємо глазур для великодніх пасок з цукрової пудри і лимонного соку. Вона має приємну цитрусову кислинку і відмінно відтіняє солодку випічку, освіжаючи її і додаючи соковитості. Глазур добре застигає і фіксується на поверхні пасок. При нарізуванні може тріскатися, але не відколюється шматочками.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Лимонний сік – 1,5 – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати глазур для паски з цукрової пудри, щоб не обсипалася легко! Лимон промиваємо гарячою водою для посилення сокоотделенія.

Вичавлюємо з нього сік, проціджуємо, щоб глазур не потрапили кісточки дрібні шматочки м’якоті.

висипаємо В миску цукрову пудру і вливаємо в неї половину вказаної кількості лимонного соку. Починаємо перемішувати ложкою і відстежуємо консистенцію. Потроху вливаємо решті лимонний сік.

Повинна вийти густа, але текуча маса напівпрозорого білого кольору. При необхідності підсипаємо більше цукрової пудри або вливаємо більше лимонного соку.

Наносимо приготовану глазур на поверхню пасок – вона легко формує красиві патьоки на краях випічки. Даємо їй добре підсохнути.

Смачного!

Біла глазур для паски Великодні паски без дріжджів Глазур без желатину для паски Глазур для паски з цукровою пудрою Глазур для пасок, яка не обсипається і не липне Лимонні паски