Для приготування класичної білкової глазурі знадобиться яєчний білок, цукрова пудра, лимонна кислота і міксер. Суміш готується за пару хвилин, добре густіє і дуже красиво виглядає на поверхні готових пасок.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яєчний білок – 1 шт.
  • Цукрова пудра – 3 – 4 ст.
  • Лимонна кислота – на кінчику ножа

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування класичної глазурі для паски з цукрової пудри і білка? Розбиваємо яйце, відокремлюємо білок від жовтка.

Жовток далі не використовуємо, а білок виливаємо в зручну ємність для збивання. Відразу додаємо цукрову пудру і лимонну кислоту.

Включаємо міксер і починаємо збивати на високій швидкості. Продовжуємо збивати. Виходить густа біла щільна маса.

Готову глазур наносимо на паски. Особливо вдало з такої глазурі формуються об’ємні «шапочки» на випічці.

Обов’язково даємо покриття добре підсохнути, щоб воно не змащувалися при подачі.

Смачного!

Великодні паски Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без молока Глазур без желатину для паски Глазур для паски з білків та цукрової пудри Глазур для паски з цукровою пудрою Солодкі паски