Ідеальний рецепт глазурі для великодніх пасок. Готується буквально за хвилину! В процесі готування можна самостійно контролювати густину маси і доводити її до тієї консистенції, яка вам потрібна. Хочете більше пластичності, щоб оформити на куличе ефектні декоративні патьоки на краях? Додайте більше згущеного молока. Потрібен щільний, рівний шар у вигляді шапочки – кладіть більше сухого молока.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Молоко згущене – 4 ст. л.
- Молоко сухе – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ч. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування глазурі для паски зі згущеного молока? Сухе молоко висипаємо в миску.
Додаємо згущене молоко.
Слідом вливаємо свіжовичавлений лимонний сік.
Виделкою перемішуємо все разом до однорідності. Вже на етапі змішування ви зрозумієте консистенцію – вона густа або оптимальна для покриття пасок.
Якщо суміш густовата, додамо трохи згущеного молока. Якщо рідка, то подсыпем сухого молока.
Ще раз добре перемішуємо і добиваємося потрібної консистенції.
Глазур готова. Покриваємо нею поверхню пасок і даємо застигнути. Маса добре застигає і стає досить щільною. Ще у вологому стані можна прикрасити її кондитерської посипкою – вона добре зафіксується в глазурі і не буде обсипатися.
Приємного апетиту!
Глазур без желатину для паски Глазур для паски Глазур для пасок без білків Глазур для пасок, яка не обсипається і не липне Тісто для пасок