Риба на сковороді гриль стане ще одним варіантом смачного і корисного вечері. Соковита горбуша ідеально проявить свої смакові якості при такому способі приготування.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Горбуша хвіст – 1 шт.
- Соєвий соус – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа для риби – на смак
- Овочі – для прикраси
Процес приготування:
Рецепт горбуші на сковороді гриль гранично простий! Хвіст горбуші промиваємо, розрізаємо на дві рівні частини і очищаємо від кісточок. Рівномірно поливаємо шматочки соєвим соусом.
Натираємо рибу сіллю і необхідними спеціями за смаком. Викладаємо на сковороду гриль і готуємо з обох сторін. На кожну знадобиться приблизно 3 хвилини.
Готову горбушу викладаємо на тарілки разом зі свіжими овочами, зеленню. Подаємо до столу. Приємного апетиту!
Смажена горбуша на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді