Риба на сковороді гриль стане ще одним варіантом смачного і корисного вечері. Соковита горбуша ідеально проявить свої смакові якості при такому способі приготування.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Горбуша хвіст – 1 шт.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа для риби – на смак
  • Овочі – для прикраси

Процес приготування:

Рецепт горбуші на сковороді гриль гранично простий! Хвіст горбуші промиваємо, розрізаємо на дві рівні частини і очищаємо від кісточок. Рівномірно поливаємо шматочки соєвим соусом.

Натираємо рибу сіллю і необхідними спеціями за смаком. Викладаємо на сковороду гриль і готуємо з обох сторін. На кожну знадобиться приблизно 3 хвилини.

Готову горбушу викладаємо на тарілки разом зі свіжими овочами, зеленню. Подаємо до столу. Приємного апетиту!

Смажена горбуша на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді