Смачна, соковита, горбуша, яка відмінно підійде для приготування салатів або ж в якості начинки для млинців. Проста в приготуванні, апетитна і неймовірно корисна риба солона під сьомгу!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горбуша – 1 кг
- Вода – 1 л
- Сіль – 5 ст. л.
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування горбуші солоної під сьомгу. Приступимо до готування горбуші солоної під сьомгу. Горбушу можна до кінця не розморожувати. А в полуразмороженном вигляді почистити і відрізати голову, хвіст і плавники. Потім розрізаємо її на поздовжні смуги товщіной в 1,2-1.5 див.
Кожну смужку ділимо навпіл, видаляють кісточки і шкірку.
Беремо глибоку ємність, заливаємо в неї воду і розчиняємо у ній сіль. Потім занурюємо в неї горбушу, щоб шматочки були повністю під водою.
Виймаємо горбушу, перекладаємо на паперові серветки, злегка обсушуємо і складаємо в контейнер. Зверху заливаємо горбушу рослинним маслом і ставимо в холодне місце на 40 хв.
Можна подавати до столу! Приємного апетиту!
Страви з риби