Смачна, соковита, горбуша, яка відмінно підійде для приготування салатів або ж в якості начинки для млинців. Проста в приготуванні, апетитна і неймовірно корисна риба солона під сьомгу!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горбуша – 1 кг
  • Вода – 1 л
  • Сіль – 5 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Приступимо до готування горбуші солоної під сьомгу. Приступимо до готування горбуші солоної під сьомгу. Горбушу можна до кінця не розморожувати. А в полуразмороженном вигляді почистити і відрізати голову, хвіст і плавники. Потім розрізаємо її на поздовжні смуги товщіной в 1,2-1.5 див.

Кожну смужку ділимо навпіл, видаляють кісточки і шкірку.

Беремо глибоку ємність, заливаємо в неї воду і розчиняємо у ній сіль. Потім занурюємо в неї горбушу, щоб шматочки були повністю під водою.

Виймаємо горбушу, перекладаємо на паперові серветки, злегка обсушуємо і складаємо в контейнер. Зверху заливаємо горбушу рослинним маслом і ставимо в холодне місце на 40 хв.

Можна подавати до столу! Приємного апетиту!

Страви з риби