Для святкового столу можна подати апетитну і ароматну закуску з солоною горбуші і ріпчастої цибулі. Блюдо просте і швидке в приготуванні. Порадуйте своїх близьких яскравим смаком!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горбуша – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Вода – 3 склянки
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Сіль – 90 гр.
- Перець чорний горошок – 4 шт.
- Масло рослинне – 100 мл
- Лавровий лист – 2 шт.
Процес приготування:
Рецепт солоної горбуші з цибулею в олії простий у приготуванні! Горбушу поділяємо на половинки. Витягуємо з продукту кістки, відрізаємо хвіст і голову.
В глибокій тарілці змішуємо воду з сіллю і цукром. Сюди занурюємо тушку горбуші, лаврове листя і горошини чорного перцю. Залишаємо рибу на дві години.
Через деякий час витягаємо філе з розсолу. Акуратно знімаємо шкірку і нарізаємо продукт на тонкі довгі шматочки.
Викладаємо шматочки риби в підходящу ємність. Сюди ж відправляємо і півкільця цибулі. Поливу страву маслом і маринуємо ще дві години.
горбуша Солона, маринована з цибулею в олії, готова. Подавайте ароматну закуску до столу!
горбуша Солона Страви з риби Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками