Горбуша дуже корисна рибка, а тому користується популярністю у господинь. Є безліч рецептів її приготування, дуже смачною виходить тушкована горбуша в сметанному соусі. То неймовірно ніжне і соковите блюдо. Справжню насолоду і для сімейної вечері і для святкового обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Сметана – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 0.3 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт горбуші тушкованої в сметані простий у приготуванні! Для початку почистимо горбушу, відріжемо голову, хвіст і плавники. Промиємо рибу і поріжемо на шматочки однакового розміру.

Цибулю очищаємо від лушпиння і розрізаємо її півкільцями.

Тепер натираємо шматочки горбуші сіллю і перцем.

Змішуємо сметану і цибулю, додаємо отриману суміш до риби і викладаємо все на сковороду, попередньо змащену маслом. Ставимо на вогонь, заливаємо в масу воду і тушкуємо на помірному вогні близько 40 хв

Приємного апетиту!

Смажена горбуша на сковороді Стейки горбуші смажені на сковороді Страви з риби Шматочки горбуші, смажені на сковороді