Для святкового столу можна подати апетитну і ароматну закуску з солоною горбуші і ріпчастої цибулі. Блюдо просте і швидке в приготуванні. Порадуйте своїх близьких яскравим смаком!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Горбуша – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Вода – 3 склянки
  • Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
  • Сіль – 90 гр.
  • Перець чорний горошок – 4 шт.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Лавровий лист – 2 шт.

Процес приготування:

Рецепт солоної горбуші з цибулею в олії простий у приготуванні! Горбушу поділяємо на половинки. Витягуємо з продукту кістки, відрізаємо хвіст і голову.

В глибокій тарілці змішуємо воду з сіллю і цукром. Сюди занурюємо тушку горбуші, лаврове листя і горошини чорного перцю. Залишаємо рибу на дві години.

Через деякий час витягаємо філе з розсолу. Акуратно знімаємо шкірку і нарізаємо продукт на тонкі довгі шматочки.

Викладаємо шматочки риби в підходящу ємність. Сюди ж відправляємо і півкільця цибулі. Поливу страву маслом і маринуємо ще дві години.

горбуша Солона, маринована з цибулею в олії, готова. Подавайте ароматну закуску до столу!

горбуша Солона Страви з риби Як засолити горбушу в розсолі Як засолити горбушу шматочками