Прихильники корисного і здорового харчування по достоїнству оцінять запропонований рецепт горбуші в духовці. Ця риба входить в дієтичний раціон за рахунок її поживності при невеликій кількості калорій, а також багатства в її складі безлічі корисних мінералів і вітамінів. Крім усього іншого, це ще і дивно смачне, ніжне і соковите блюдо.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Філе горбуші – 2 шт.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ПП горбуші в духовці? Замаринувати горбушу: натерти рибу сіллю, меленим чорним перцем, спеціями за смаком, полити соком лимона, посипати дрібно нарізаною лавровим листом за бажанням. Залишити на 10 хвилин.
Викласти рибу у форму для випікання і поставити в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 20 хвилин.
Готову горбушу в духовці пп подавати з будь-яким гарніром, наприклад, з картоплею і свіжим салатом. Приємного апетиту!
Горбуша в духовці Горбуша шматочками в духовці Страви з риби