Крем-суп з гороху і копченого курячого м’яса виходить живильним, але при цьому ніжним смаком. Яскравий вигляд і аромат страви легко розбудить апетит у ваших домашніх або гостей. Оцініть простий і захоплюючий рецепт.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 350 гр.
- Горох – 1 склянка
- Картопля – 5 шт.
- Морква – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Готувати гороховий крем-суп з копченою куркою легко! Заздалегідь вимочуємо горох в холодній воді відварюємо його до повної готовності.
Далі очищаємо картоплю, ретельно промиваємо і поділяємо його на кубики середньої величини.
Також очищаємо і нарізаємо кубиками моркву.
Відварюємо овочі у воді до м’якого стану. Після додаємо сіль готовий горох.
Подрібнюємо вміст за допомогою заглибного блендера. Отриманий крем-суп розливаємо по тарілках і доповнюємо шматочками копченої курки. Можна подавати до столу!
Горохове пюре Горохове пюре в каструлі Горохове пюре з копченостями Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп у каструлі Гороховий суп, щоб горох розварився