Крем-суп з гороху і копченого курячого м’яса виходить живильним, але при цьому ніжним смаком. Яскравий вигляд і аромат страви легко розбудить апетит у ваших домашніх або гостей. Оцініть простий і захоплюючий рецепт.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 350 гр.
  • Горох – 1 склянка
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Готувати гороховий крем-суп з копченою куркою легко! Заздалегідь вимочуємо горох в холодній воді відварюємо його до повної готовності.

Далі очищаємо картоплю, ретельно промиваємо і поділяємо його на кубики середньої величини.

Також очищаємо і нарізаємо кубиками моркву.

Відварюємо овочі у воді до м’якого стану. Після додаємо сіль готовий горох.

Подрібнюємо вміст за допомогою заглибного блендера. Отриманий крем-суп розливаємо по тарілках і доповнюємо шматочками копченої курки. Можна подавати до столу!

Горохове пюре Горохове пюре в каструлі Горохове пюре з копченостями Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з куркою Гороховий суп у каструлі Гороховий суп, щоб горох розварився