Сьогодні я хочу поділитися рецептом чудового сімейного обіду. Гороховий суп, приготовлений в мультиварці, сподобається абсолютно всім. Суп виходить наваристим з насиченим копченим ароматом.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Горох – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Картопля – 3 шт.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Вода – 2,5 л
  • Сіль – за смаком
  • Копчені реберця – 300 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування горохового супу в мультиварці Панасонік? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування горохового супу. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння.

Горох добре промийте, а потім залийте водою і залиште замачиваться на деякий час.

Підготовлений горох викладіть в чашу мультиварки. Залийте холодною водою, трохи посоліть. На панелі мультиварки встановіть програму «Варка», час приготування – 1 годину. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт».

Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, натріть на крупній тертці. Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.

Картопля очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, наріжте невеликими брусочками. Копчені ребра нарубаєте на невеликі частини.

Відкрийте кришку мультиварки. Підготовлені овочі викладіть у чашу мультиварки, додайте копчені ребра. Закрийте кришку мультиварки і готуйте ще 30 хвилин на програмі «Варка». Після звукового сигналу встановіть режим «Підігрів». Залиште настоюватися гороховий суп на 30 хвилин.

Зелень ретельно промийте, струсіть зайву вологу і подрібніть. Додайте в чашу мультиварки. Ароматний гороховий суп, приготовлений в мультиварці, подавайте порційно на обідній стіл.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з копченостями в мультиварці Гороховий суп зі свининою