Здивуйте рідних або гостей оригінальним домашнім обідом. Спробуйте рецепт наваристого горохового супу з копченостями і ніжним сиром. Блюдо здивує вас своєю поживністю і яскравим смаком.
Інгредієнти: на 6 порції.
- М’ясо копчене – 300 гр.
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Горох – 200 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Вода – 2.5 л.
Процес приготування:
Готувати суп гороховий з копченостями і сиром просто! Кип’ятимо воду в каструлі. Відразу ж додаємо промитий горох. Солимо за смаком.
Поки вариться горох, натираємо сир твердий і очищену моркву. Продукти обсмажуємо 3-5 хвилин у розігрітій сковороді без масла. Можна додати спеції.
Очищаємо картоплю і розбираємо його кубиками середнього розміру.
Викладаємо в каструлю моркву з сиром і картоплю. Відварюємо страва до м’якості картоплі. В кінці готування додаємо шматочки копченого м’яса.
Гарячий суп розливаємо по тарілках. Подаємо до столу з хлібом або хлібцями. Готово!
Гороховий суп Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп у каструлі