Всім любителям наваристих ситних перших страв з великою радістю хочу порекомендувати незвичайно смачний рецепт апетитного горохового супу з копченою свининою. Суп виходить насиченим, наваристим і зігріваючим. Приготуйте, і ви не пошкодуєте, я вам гарантую!
Інгредієнти: на 10 порц.
- Горох колотий – 250 гр.
- Копчена свинина – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 3 шт.
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 3,5 л.
- Сіль – за смаком
- Лавровий лист – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати суп гороховий з копченою свининою просто! Колотий горох промийте кілька разів під водою, замочіть в розчині з харчовою содою на ніч. Так він швидше приготується. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кубиками. Моркву і картоплю вимийте і очистіть, крупно наріжте. Копчену свинину наріжте кубиками.
Замочений горох промити кілька разів в холодній воді.
В чашу мультиварки налийте трохи олії, викладіть подрібнену ріпчасту цибулю. На панелі мультиварки встановіть програму «Смаження», час приготування – 10 хвилин, натисніть кнопку «Старт». Обсмажте до м’якості.
Потім викладіть крупно нарізану моркву. Перемішайте.
Готуйте до закінчення програми, а потім влийте гарячу воду.
Викладіть горох і нарізану картоплю.
Потім відправте в чашу мультиварки викладіть копчену свинину. Додайте сіль, чорний мелений перець і лавровий лист. На панелі мультиварки встановіть програму «Суп», час приготування – 1 година 30 хвилин. Закрийте кришку мультиварки і натисніть кнопку «Старт», готуйте до закінчення програми.
Зігріваючий яскравий гороховий суп з копченою свининою розлийте по порціях і подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся смачною ароматною стравою!
Гороховий суп Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом