Щоб гороховий суп був густим і наваристы, необхідно постійно стежити за процесом варіння і періодично помішувати. Звичайно простіше приготувати суп в мультиварці, в ній нагрів відбувається рівномірно по всій чаші і суп готується, повільно нудьгуючи.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Горох – 1 склянка
- Вода – 2 л
- Копчені реберця – 300 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – 30 мл
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати суп гороховий з копченими реберцями в мультиварці Поларіс. Овочі очистіть і промийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на треку, болгарський перець наріжте кубиками
В чашу мультиварки перекладіть овочі і готуйте їх у режимі «Смаження» 2-3 хвилини. Потім викладіть їх з чаші.
Горох промийте холодною водою і замочіть на годину. Потім перекладіть горох в чашу мультиварки і залийте водою, кришку мультиварки закрийте і включіть режим «Суп» на годину.
Картоплю почистіть, помийте і наріжте брусками.
Через годину додати в чашу картоплю і копчені реберця. Увімкніть режим «Суп» ще на 20 хвилин.
Далі додайте овочеву зажарку і посоліть суп по смаку. Готуйте страву в режимі «Суп» 5 хвилин. Пості звукового сигналу додайте в суп рубану зелень і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп з картоплею Гороховий суп з копченими реберцями Гороховий суп з м'ясом Гороховий суп зі свининою Пісний суп гороховий