Гороховий суп – один з найбільш смачних і простих варіантів першої страви. Завжди виглядає яскраво і виходить дуже густим і наваристим, особливо на бульйоні з копчених реберець в мультиварці.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчені реберця – 500 гр.
- Горох – 200 гр.
- Картопля – 4 – 5 шт.
- Сіль – за смаком
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 80 гр.
- Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
- Вода – 2 л
- Чабер – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці? Горох промийте під проточною водою і замочіть на 2-3 години.
Цибулю і моркву очистіть, подрібніть і покладіть в чашу мультиварки. Встановіть режим «Смаження» на 15 хвилин. Потім додайте нарізаний болгарський перець і смажте ще 5 хвилин.
Далі покладіть вимочений горох, влийте воду. Встановіть режим «Смаження» на 10 хвилин.
Картоплю очистіть і наріжте кубиками. Копчені реберця наріжте. Додайте картоплю і ребра в чашу мультиварки. Посоліть, додайте спеції за смаком, закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Суп» на 2 години.
Зелень і часник подрібніть і додайте в суп після закінчення програми «Суп». Залиште суп гороховий на півгодини в режимі підігріву. Потім можна подавати першу страву на стіл.
Приємного апетиту!
Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом