Гороховий суп – один з найбільш смачних і простих варіантів першої страви. Завжди виглядає яскраво і виходить дуже густим і наваристим, особливо на бульйоні з копчених реберець в мультиварці.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчені реберця – 500 гр.
  • Горох – 200 гр.
  • Картопля – 4 – 5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 80 гр.
  • Олія соняшникова – 1 – 2 ст. л.
  • Вода – 2 л
  • Чабер – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці? Горох промийте під проточною водою і замочіть на 2-3 години.

Цибулю і моркву очистіть, подрібніть і покладіть в чашу мультиварки. Встановіть режим «Смаження» на 15 хвилин. Потім додайте нарізаний болгарський перець і смажте ще 5 хвилин.

Далі покладіть вимочений горох, влийте воду. Встановіть режим «Смаження» на 10 хвилин.

Картоплю очистіть і наріжте кубиками. Копчені реберця наріжте. Додайте картоплю і ребра в чашу мультиварки. Посоліть, додайте спеції за смаком, закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Суп» на 2 години.

Зелень і часник подрібніть і додайте в суп після закінчення програми «Суп». Залиште суп гороховий на півгодини в режимі підігріву. Потім можна подавати першу страву на стіл.

Приємного апетиту!

Гороховий суп Гороховий суп в мультиварці Гороховий суп в мультиварці Панасонік Гороховий суп в мультиварці Поларіс Гороховий суп з копченостями Гороховий суп з м'ясом