Гострі крильця в хрусткій паніровці люблять багато хто, хоча знають, що вони не дуже корисні для організму і навіть шкідливі. Цей фастфуд нескладно приготувати у себе вдома і відрегулювати сіль і гостроту по своєму смаку. Смак їх буде як в KFC, але для здоров’я корисніше.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Курячі крильця – 500 гр.
- Молоко коров’яче – 130 мл
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Сухарі панірувальні – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
- Каррі – 0.5 ч. л.
- Перець чилі – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 300 мл
Процес приготування:
Готувати гострі крильця в KFC в домашніх умовах просто! Спочатку підготуйте всі інгредієнти у вказаній в рецепті кількості. Курячі крильця промийте і по суглобам розріжте на шматочки.
Потім крильця помістіть в каструлю, залийте холодною водою і поваріть 3 хвилини від початку кипіння, вогонь вимкніть і крильця остудіть.
В бульйон до остившім крилець налийте молоко, вбийте яйце, насипте за своїм смаком сіль, чорний перець і половину спецій і каррі. Все добре розмішайте. Каструльку прикрийте кришкою і залиште крильця на 1 годину для маринування.
За цей час підготуйте суміш для панірування. В окремий посуд насипте борошно сухарі панірувальні. Додайте до них трохи солі і інші спеції. Сухий ложкою паніровку перемішайте.
Після закінчення часу маринування можете приступати до смаження крилець. Кожен шматочок добре обваляйте в паніровці. Потім умочіть в маринад і повторно обваляйте в паніровці. Таким чином двічі запаніруйте всі крильця.
У глибокій сковорідці добре розігрійте олію. Запаніровані крильця обсмажте в розігрітому маслі по кілька хвилин на обох сторонах і до готовності. Обсмажені крильця зі сковорідки перекладіть на паперові серветки, щоб видалити зайве масло.
Гострі крильця в KFC готові. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Гострі курячі крильця Курячі крильця в паніровці Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця на сковороді