Гострі крильця в хрусткій паніровці люблять багато хто, хоча знають, що вони не дуже корисні для організму і навіть шкідливі. Цей фастфуд нескладно приготувати у себе вдома і відрегулювати сіль і гостроту по своєму смаку. Смак їх буде як в KFC, але для здоров’я корисніше.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Курячі крильця – 500 гр.
  • Молоко коров’яче – 130 мл
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Сухарі панірувальні – 100 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
  • Каррі – 0.5 ч. л.
  • Перець чилі – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 300 мл

Процес приготування:

Готувати гострі крильця в KFC в домашніх умовах просто! Спочатку підготуйте всі інгредієнти у вказаній в рецепті кількості. Курячі крильця промийте і по суглобам розріжте на шматочки.

Потім крильця помістіть в каструлю, залийте холодною водою і поваріть 3 хвилини від початку кипіння, вогонь вимкніть і крильця остудіть.

В бульйон до остившім крилець налийте молоко, вбийте яйце, насипте за своїм смаком сіль, чорний перець і половину спецій і каррі. Все добре розмішайте. Каструльку прикрийте кришкою і залиште крильця на 1 годину для маринування.

За цей час підготуйте суміш для панірування. В окремий посуд насипте борошно сухарі панірувальні. Додайте до них трохи солі і інші спеції. Сухий ложкою паніровку перемішайте.

Після закінчення часу маринування можете приступати до смаження крилець. Кожен шматочок добре обваляйте в паніровці. Потім умочіть в маринад і повторно обваляйте в паніровці. Таким чином двічі запаніруйте всі крильця.

У глибокій сковорідці добре розігрійте олію. Запаніровані крильця обсмажте в розігрітому маслі по кілька хвилин на обох сторонах і до готовності. Обсмажені крильця зі сковорідки перекладіть на паперові серветки, щоб видалити зайве масло.

Гострі крильця в KFC готові. Можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Гострі курячі крильця Курячі крильця в паніровці Курячі крильця з хрусткою скоринкою на сковороді Курячі крильця на сковороді