Доступний і простий варіант для майже холостяцького обіду з запеченої картоплі і крилець. Для приємного вершкового смаку додамо до них сметанний соус.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Курячі крильця – 500 гр.
  • Картопля – 500 гр.
  • Соус перцевий – 50 гр.
  • Сметана – 50 мл
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати крильця з картоплею в сметанному соусі в духовці просто! Приготуйте всі необхідні продукти за списком.

Крила помийте, обсушіть і розріжте навпіл по суглобам.

Складіть крила в миску, додайте сметану і гострий соус, перемішайте і залиште в холодильнику на 1-2 години для маринування.

Картоплю почистіть, помийте, наріжте брусками, перемішайте його з меленим перцем, сіллю і рослинним маслом.

Картоплю змішайте з крильцями, помістіть їх у термостійку форму, прикрийте її фольгою.

Запікайте картопля з крильцями при 180 градусів 45-55 хвилин.

За 7-10 хвилин до готовності зніміть фольгу і дайте страві зарум’янитися.

Приємного апетиту!

Гострі курячі крильця Курка Курячі крильця Курячі крильця в духовці