Для тих, хто любить гострі страви, пропоную приготувати пікантний гострий суп харчо з свинини. Гостре гаряче блюдо особливо припаде до смаку чоловічій половині населення. Процес приготування супу простий, головне – слідувати інструкції.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 3 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 3 шт.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Аджика – 100 гр.
  • Свинячий жир – 1 ст. л.
  • Оливки для прикраси
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Вода – 2 л

Процес приготування:

Як приготувати гострий суп харчо з свинини? Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте. Моркву очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Помідори вимийте, очистіть від плодоніжок і шкірки, попередньо обдавши окропом. Дрібно наріжте. Я використовувала заморожені. Болгарський і гіркий перець вимийте, очистіть від насіння і серцевини, наріжте тонкою соломкою.

Відміряйте необхідну кількість домашньої аджики.

Підготуйте хмелі-сунелі.

Свинину промийте, наріжте середніми шматочками, викладіть в глибоку каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну, яка утворилася шумівкою. Потім зменшіть вогонь і варіть 30-40 хвилин.

добре розігрійте Сковороду на сильному вогні, додайте трохи свинячого жиру, розтопити.

Ріпчасту цибулю дрібно наріжте. Часник очистіть від лушпиння, промийте у воді, а потім подрібніть гострим ножем або пропустіть через прес.

Часник викладіть на розігріту сковороду і злегка обсмажте.

Зварену свинину вийміть з м’ясного бульйону.

А потім викладіть на розігріту сковороду, трохи обсмажте.

Необхідну кількість рису гарненько промийте під проточною водою кілька разів. У каструлю з бульйоном викладіть промитий рис, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 15 хвилин.

Необхідну кількість картоплі вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте кубиками невеликого розміру. Викладіть в бульйон, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 15 хвилин.

Обсмажену свинину зніміть зі сковороди.

На розігріту сковороду викладіть цибулю і обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи.

Обсмажену свинину викладіть в каструлю.

Добре посоліть і варіть на невеликому вогні під кришкою 10 хвилин.

До смаженій репчатому цибулі додайте моркву і обсмажте кілька хвилин.

Потім викладіть підготовлений болгарський і гострий перець. Добре перемішайте.

Після чого викладіть помідори.

Додайте необхідну кількість хмелі-сунелі, чорного меленого перцю і аджики. Перемішайте і тушкуйте кілька хвилин.

Приготовану засмажку викладіть в каструлю.

Ретельно перемішайте і доведіть до кипіння.

Зелень сполосніть в прохолодній воді, струсіть зайву вологу і подрібніть гострим ножем. Гострий харчо з свинини подавайте на стіл порційно, прикрасивши подрібненою зеленню і оливками.

Приємного апетиту!

Суп харчо Харчо з картоплею Харчо з картоплею і рисом Харчо з рисом Харчо з свинини Харчо з свинини з картоплею Харчо з свинини з рисом Харчо з свинини з рисом і картоплею