Для тих, хто любить гострі страви, пропоную приготувати пікантний гострий суп харчо з свинини. Гостре гаряче блюдо особливо припаде до смаку чоловічій половині населення. Процес приготування супу простий, головне – слідувати інструкції.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Свинина – 700 гр.
- Рис білий – 100 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Часник – 3 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Болгарський перець солодкий – 3 шт.
- Перець чилі – 1 шт.
- Аджика – 100 гр.
- Свинячий жир – 1 ст. л.
- Оливки для прикраси
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
- Зелень – за смаком
- Вода – 2 л
Процес приготування:
Як приготувати гострий суп харчо з свинини? Ріпчасту цибулю очистіть, дрібно наріжте. Моркву очистіть від шкірки, натріть на крупній тертці. Помідори вимийте, очистіть від плодоніжок і шкірки, попередньо обдавши окропом. Дрібно наріжте. Я використовувала заморожені. Болгарський і гіркий перець вимийте, очистіть від насіння і серцевини, наріжте тонкою соломкою.
Відміряйте необхідну кількість домашньої аджики.
Підготуйте хмелі-сунелі.
Свинину промийте, наріжте середніми шматочками, викладіть в глибоку каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну, яка утворилася шумівкою. Потім зменшіть вогонь і варіть 30-40 хвилин.
добре розігрійте Сковороду на сильному вогні, додайте трохи свинячого жиру, розтопити.
Ріпчасту цибулю дрібно наріжте. Часник очистіть від лушпиння, промийте у воді, а потім подрібніть гострим ножем або пропустіть через прес.
Часник викладіть на розігріту сковороду і злегка обсмажте.
Зварену свинину вийміть з м’ясного бульйону.
А потім викладіть на розігріту сковороду, трохи обсмажте.
Необхідну кількість рису гарненько промийте під проточною водою кілька разів. У каструлю з бульйоном викладіть промитий рис, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 15 хвилин.
Необхідну кількість картоплі вимийте, очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте кубиками невеликого розміру. Викладіть в бульйон, доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні 15 хвилин.
Обсмажену свинину зніміть зі сковороди.
На розігріту сковороду викладіть цибулю і обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи.
Обсмажену свинину викладіть в каструлю.
Добре посоліть і варіть на невеликому вогні під кришкою 10 хвилин.
До смаженій репчатому цибулі додайте моркву і обсмажте кілька хвилин.
Потім викладіть підготовлений болгарський і гострий перець. Добре перемішайте.
Після чого викладіть помідори.
Додайте необхідну кількість хмелі-сунелі, чорного меленого перцю і аджики. Перемішайте і тушкуйте кілька хвилин.
Приготовану засмажку викладіть в каструлю.
Ретельно перемішайте і доведіть до кипіння.
Зелень сполосніть в прохолодній воді, струсіть зайву вологу і подрібніть гострим ножем. Гострий харчо з свинини подавайте на стіл порційно, прикрасивши подрібненою зеленню і оливками.
Приємного апетиту!
Суп харчо Харчо з картоплею Харчо з картоплею і рисом Харчо з рисом Харчо з свинини Харчо з свинини з картоплею Харчо з свинини з рисом Харчо з свинини з рисом і картоплею