Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати апетитний харчо з свинини з томатною пастою, рисом і картоплею. Збалансований за смаком харчо сподобається як дорослим, так і дітям.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Свинина – 700 гр.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Рис білий – 100 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Часник – 2 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

Приступимо до готування харчо з свинини з томатною пастою, рисом і картоплею. Свинину промийте, викладіть в каструлю.

Залийте холодною водою. Посоліть.

Каструлю поставте на вогонь і доведіть до кипіння, періодично знімаючи піну, яка утворилася шумівкою. Зменшіть вогонь, і варити 40-50 хвилин.

Готову свинину вийміть з бульйону, трохи остудіть, відокремте від кісток і наріжте середніми шматочками.

Гарячий бульйон процідіть через дрібне сито.

Необхідну кількість рису гарненько промийте під проточною водою кілька разів. А потім викладіть в м’ясний бульйон, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 10 хвилин.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.

Моркву очистіть від шкірки овочечисткою, натріть на крупній тертці.

Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем.

Помідори добре вимийте, очистіть від плодоніжок і шкірки, попередньо обдавши окропом, дрібно наріжте.

Картопля очистіть від шкірки овочечисткою і наріжте середнім кубиком, а потім відправте в бульйон, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 15 хвилин.

добре розігрійте Сковороду на сильному вогні, додайте трохи рослинного масла, викладіть нарізані ріпчасту цибулю, часник, помідори і натерту моркву обсмажте до розм’якшення, періодично помішуючи.

До обсмаженою овочам додайте томатну пасту. Перемішайте і готуйте на повільному вогні до загусання.

Зелень сполосніть, струсіть зайву вологу і подрібніть ножем.

В каструлю з бульйоном викладіть нарізану свинину, приготовану зажарку і подрібнену зелень, додати хмелі-сунелі, чорний мелений перець і сіль.

Перемішайте, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Зніміть з вогню і дайте страві настоятися 10 хвилин.

Настоявшийся харчо з свинини з томатною пастою, рисом і картоплею подавайте на стіл порційно.

Приємного апетиту!

Суп харчо Харчо з картоплею і рисом Харчо з картоплею, рисом і томатною пастою Харчо з картошкої Харчо з рисом Харчо з томатною пастою