Свіжий, легкий, але одночасно ситний грецький салат з пекінською капустою і бринзою підійде для легкого перекусу в будній день і на святковому столі займе почесне місце. Готувати його дуже просто, а головна його родзинка – це заправка.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Сир бринза – 200 гр.
  • Масло оливкове – 2 – 3 ст. л.
  • Помідори свіжі – 2 – 3 шт.
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Лимон – 1 шт.

Процес приготування:

Почнемо готувати грецький салат з бринзою та пекінською капустою. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі та зелень вимити, цибулю і часник очистіть від лушпиння.

розріжте Лимон навпіл і вичавити сік. Часник дрібно наріжте або пропустіть через прес. Змішайте оливкова олія, лимонний сік, подрібнений часник і спеції.

Помідори, бринзу і огірки наріжте великими кубиками. Цибулю наріжте півкільцями.

Пекінську капусту наріжте великими шматками. Складіть всі нарізані інгредієнти в салатницю.

Влийте заправку і перемішайте салат. Грецький салат готовий до подачі відразу після приготування.

Приємного апетиту!

Грецький салат з бринзою Грецький салат з пекінської капустою ПП грецький салат