Легкий овочевий салат як не можна краще підходить для правильного і здорового перекусу. Додати в салат яєць зробить блюдо ще більш ситним і багатим на корисні елементи. Спробуйте швидкий і апетитний рецепт приготування!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Помідори черрі – 5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 3 шт.
- Сир бринза – 120 гр.
- Листовий салат – 5 шт.
- Маслини – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло оливкове – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Рецепт грецького салату з яйцем простий у приготуванні! Болгарський перець ріжемо тонкими смужками. Цибулю – кільцями, які в подальшому ошпарюємо.
Черрі поділяємо на чотири частини, занадто дрібні – на дві.
Огірок нарізаємо тонкими кружечками.
Листя салату подрібнюємо на довільні шматочки. Можна порвати руками. Всі овочі кладемо в салатницю.
Бринзу нарізаємо кубиками, яйця відварюємо і ріжемо великими форменими скибочками. Все це додаємо в салат разом з маслинами. Солимо і перчимо, поливаємо оливковою олією. Перемішуємо закуску і прикрашаємо зверху свіжою зеленню. Можна подавати до столу!
Грецький салат з листям салату Грецький салат з маслинами ПП грецький салат