Легкий овочевий салат як не можна краще підходить для правильного і здорового перекусу. Додати в салат яєць зробить блюдо ще більш ситним і багатим на корисні елементи. Спробуйте швидкий і апетитний рецепт приготування!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Помідори черрі – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир бринза – 120 гр.
  • Листовий салат – 5 шт.
  • Маслини – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло оливкове – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Рецепт грецького салату з яйцем простий у приготуванні! Болгарський перець ріжемо тонкими смужками. Цибулю – кільцями, які в подальшому ошпарюємо.

Черрі поділяємо на чотири частини, занадто дрібні – на дві.

Огірок нарізаємо тонкими кружечками.

Листя салату подрібнюємо на довільні шматочки. Можна порвати руками. Всі овочі кладемо в салатницю.

Бринзу нарізаємо кубиками, яйця відварюємо і ріжемо великими форменими скибочками. Все це додаємо в салат разом з маслинами. Солимо і перчимо, поливаємо оливковою олією. Перемішуємо закуску і прикрашаємо зверху свіжою зеленню. Можна подавати до столу!

Грецький салат з листям салату Грецький салат з маслинами ПП грецький салат