Швидкий спосіб подати до столу оригінальну і ароматну закуску – приготувати часникові грінки. Хрусткий продукт ідеально доповнить соус або свіжа зелень. Підходить для компанії.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житній хліб – 0,5 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – 0,5 пучків
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
Процес приготування:
Для приготування грінок до пива з чорного хліба з часником в духовці беремо половину буханця чорного хліба. Розрізаємо продукт на скибочки, а після – на тонкі смуги.
Викладаємо смужки хліба у форму для випікання. Відправляємо блюдо в духовку на 5 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів, бажано перевертати.
Свіжу зелень промиваємо, подрібнюємо і викладаємо в глибоку тарілку.
Подрібнюємо зубчики часнику.
Викладаємо часник до зелені. Сюди ж додаємо сіль і чорний мелений перець.
Розливаємо вміст рослинним маслом і ретельно розминаємо його. Можна перемолоти в блендері.
Після духовки грінки розміщуємо в глибокій тарілці.
Додаємо до хліба ароматну часникову заправку.
Акуратно розмішуємо продукти і залишаємо їх просочуватися на 5-10 хвилин.
Ароматні часникові грінки готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з хліба Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки як в барі з чорного хліба з часником