Швидкий спосіб подати до столу оригінальну і ароматну закуску – приготувати часникові грінки. Хрусткий продукт ідеально доповнить соус або свіжа зелень. Підходить для компанії.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 0,5 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – 0,5 пучків
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Для приготування грінок до пива з чорного хліба з часником в духовці беремо половину буханця чорного хліба. Розрізаємо продукт на скибочки, а після – на тонкі смуги.

Викладаємо смужки хліба у форму для випікання. Відправляємо блюдо в духовку на 5 хвилин. Готуємо при температурі 200 градусів, бажано перевертати.

Свіжу зелень промиваємо, подрібнюємо і викладаємо в глибоку тарілку.

Подрібнюємо зубчики часнику.

Викладаємо часник до зелені. Сюди ж додаємо сіль і чорний мелений перець.

Розливаємо вміст рослинним маслом і ретельно розминаємо його. Можна перемолоти в блендері.

Після духовки грінки розміщуємо в глибокій тарілці.

Додаємо до хліба ароматну часникову заправку.

Акуратно розмішуємо продукти і залишаємо їх просочуватися на 5-10 хвилин.

Ароматні часникові грінки готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з хліба Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки як в барі з чорного хліба з часником