Для легкого перекусу, сніданку і навіть святкового столу вам відмінно підійде цей експрес-рецепт грінок з яйцем, часником і майонезом. Приготувати їх просто і швидко, а смак подобається багатьом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Білий хліб – 4 скибочки
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати грінки з яйцем, часником і майонезом легко! В окремій каструльці відваріть круто яйця і остудіть їх у холодній воді. Це можна зробити заздалегідь.

Білий хліб, бажано тостовий, розріжте по діагоналі на трикутники.

Розігрійте антипригарну сковорідку з невеликою кількістю масла. Шматочки хліба обсмажте з обох боків до золотистого кольору.

Підсмажені грінки перекладіть на обробну дошку і трохи остудіть. Зубок часнику почистіть і розріжте навпіл. Один бік грінок добре натріть часником.

Відварені яйця очистіть від шкірки і наріжте на крупну тертку.

На грінки, на часникову бік, нанесіть тонкий шар майонезу.

Потім грінки умочіть в подрібнене яйце або просто насипте його зверху.

Таким чином сформуйте всі грінки. Потім дрібно наріжте свіжу зелень (кріп) і посипте їм ваші вироби. Грінки з яйцем, часником і майонезом готові. Можете подати до столу.

Приємного апетиту!

Грінки без молока Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з батона на сковороді Грінки з яйцем Грінки з яйцем без молока на сніданок Грінки