Проста і оригінальна закуска для вашого столу – хрусткі грінки з чорного хліба з шпротами і часником. Блюдо виходить поживним і ароматним. Підходить для великої компанії або сім’ї.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 0,5 шт.
  • Шпроти – 1 банка
  • Часник – 2 зуб.
  • Огірки солоні – 3 шт.
  • Лимон 0.25 шт.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати грінки з чорного хліба з часником і шпротами легко! Хліб нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду.

Смажимо продукт на великому вогні до яскравого рум’янцю з обох сторін. Грінки повинні вийти хрусткими.

В цей час відкриваємо банку зі шпротами і поливаємо вміст невеликою кількістю лимонного соку.

Рум’яний хліб викладаємо з сковороди на плоску тарілку. Натираємо очищеними зубчиками часнику.

Нарізаємо тонкими скибочками солоні огірки. Кожен кладемо на шматочок хліба. Зверху розміщуємо шпроти. Закуска готова, можна подавати до столу!

Грінки з хліба Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки на сковороді