Проста і оригінальна закуска для вашого столу – хрусткі грінки з чорного хліба з шпротами і часником. Блюдо виходить поживним і ароматним. Підходить для великої компанії або сім’ї.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житній хліб – 0,5 шт.
- Шпроти – 1 банка
- Часник – 2 зуб.
- Огірки солоні – 3 шт.
- Лимон 0.25 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати грінки з чорного хліба з часником і шпротами легко! Хліб нарізаємо на невеликі шматочки. Викладаємо їх у розігріту з рослинною олією сковороду.
Смажимо продукт на великому вогні до яскравого рум’янцю з обох сторін. Грінки повинні вийти хрусткими.
В цей час відкриваємо банку зі шпротами і поливаємо вміст невеликою кількістю лимонного соку.
Рум’яний хліб викладаємо з сковороди на плоску тарілку. Натираємо очищеними зубчиками часнику.
Нарізаємо тонкими скибочками солоні огірки. Кожен кладемо на шматочок хліба. Зверху розміщуємо шпроти. Закуска готова, можна подавати до столу!
Грінки з хліба Грінки з часником Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки на сковороді