Апетитні грінки на молоці та яйцях виходять дуже соковитими, смачними і м’якими. Це відмінне ласощі до чаю, яке можна приготувати за пару хвилин. Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Батон – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 150 мл
  • Цукор-пісок – 50 гр.
  • Масло рослинне – 30 мл

Процес приготування:

Як посмажити грінки з батона з яйцем і молоком на сковороді? Розбиваємо яйце і додаємо до нього молоко і цукровий пісок. Добре розмішуємо.

ріжемо Батон товщиною в 1-1,5 см.

Потім грінки в молоці з яйцем.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо грінки.

Обсмажуємо з обох боків до рум’яного кольору.

Приємного апетиту!

Грінки з батона на сковороді Грінки з білого хліба Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з яйцем і молоком Грінки на сковороді Солодкі грінки