Приготувати ароматні грінки з часником легко в домашніх умовах, використовуючи духовку. Готову страву доповнить ваші гарячі страви і прикрасить обідній стіл. Візьміть на замітку простий і швидкий рецепт!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Житній хліб – 500 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Кунжут – за смаком
  • Прованські трави – за смаком
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Рецепт приготування грінок з чорного хліба з часником в духовці смачний! Підготуємо необхідні продукти за списком. Для грінок використовуємо підсушений хліб.

Шматок чорного хліба розбираємо на тонкі смуги.

В глибокій тарілці збиваємо рослинне масло і розм’якшене вершкове. Суміш повинна вийти однорідною.

Окремо з’єднуємо сіль, прованські трави і подрібнені зубчики часнику.

Змішуємо спеції з маслом.

Розкладаємо шматочки чорного хліба на деко з пергаментом.

Обмазуємо продукт ароматною часниковою заправкою.

Посипаємо блюдо кунжутом і відправляємо його в духовку на 15 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.

Ароматні грінки з чорного хліба готові. Подавайте до столу!

Грінки в духовці Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки як в барі з чорного хліба з часником Часникові грінки як в ресторані