Приготувати ароматні грінки з часником легко в домашніх умовах, використовуючи духовку. Готову страву доповнить ваші гарячі страви і прикрасить обідній стіл. Візьміть на замітку простий і швидкий рецепт!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житній хліб – 500 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Кунжут – за смаком
- Прованські трави – за смаком
- Масло рослинне – 100 мл
- Масло вершкове – 100 гр.
Процес приготування:
Рецепт приготування грінок з чорного хліба з часником в духовці смачний! Підготуємо необхідні продукти за списком. Для грінок використовуємо підсушений хліб.
Шматок чорного хліба розбираємо на тонкі смуги.
В глибокій тарілці збиваємо рослинне масло і розм’якшене вершкове. Суміш повинна вийти однорідною.
Окремо з’єднуємо сіль, прованські трави і подрібнені зубчики часнику.
Змішуємо спеції з маслом.
Розкладаємо шматочки чорного хліба на деко з пергаментом.
Обмазуємо продукт ароматною часниковою заправкою.
Посипаємо блюдо кунжутом і відправляємо його в духовку на 15 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.
Ароматні грінки з чорного хліба готові. Подавайте до столу!
Грінки в духовці Грінки до пива з чорного хліба з часником Грінки з бородінського хліба з часником Грінки з чорного хліба Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки як в барі з чорного хліба з часником Часникові грінки як в ресторані