Апетитні, ароматні грінки виходять з чорного хліба з часником і сиром. Страву можна подавати як закуску або як доповнення до домашніх супів. Оцініть оригінальний рецепт!
Інгредієнти: на 1 порц.
- Житній хліб – 6 скибочок
- Часник – 1 зуб.
- Сир Пармезан – 40 гр.
- Масло оливкова – 30 мл
- Прованські трави – 1 щіпка
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування грінок з чорного хліба з сиром і часником на сковороді? Від твердого чорного хліба відрізаємо шість тонких скибочок.
Викладаємо скибочки на розпечену сковороду і обсмажуємо їх до хрусткої скоринки. На кожну сторону буде достатньо 2-3 хвилини.
Після обжарювання викладаємо грінки на обробну дошку і ретельно натираємо їх очищеним зубчиком часнику.
Зверху поливаємо кожен шматочок оливковою олією і посипаємо невеликою кількістю прованських трав.
Сир пармезан пропускаємо через тертку. Обсипаємо їм гарячі грінки.
Ароматна закуска з часником і сиром готова. Викладайте на тарілку і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Грінки до пива Грінки з сиром Грінки з сиром і часником Грінки з сиром на сковороді Грінки з чорного хліба з часником в духовці Грінки з чорного хліба на сковороді Грінки як в барі з чорного хліба з часником