найпопулярніший ситний і простий сніданок у багатьох сім’ях – це грінки з ковбасою і сиром на сковорідці. Продуктів багато не треба, але у вас буде ціла тарілка апетитних грінок. Приготуємо їх з копченою ковбасою, так буде інший смак страви.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Батон – 6 скибочок
  • Копчена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Петрушка – 10 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати грінки з ковбасою і сиром на сковороді. Батон наріжте на скибочки товщиною до 1,5 див. Потім ножем видаліть частина м’якушки, щоб вийшли кільця.

З ковбаси зніміть оболонку. Шматочок твердого сиру і ковбаси подрібніть на крупну тертку і перекладіть їх в окрему мисочку. Збийте вінчиком 2 яйця. Пертушку промийте і дрібно наріжте. До подрібненим ковбаси і сиру перелийте збиті яйця, покладіть нарізану петрушку і по своєму смаку насипте сіль і чорний перець. Потім ці інгредієнти ложкою перемішайте.

Добре розігрійте в сковороді олію. Батоновые колечка перекладіть на сковродку і в них укладіть приготовану начинку з ковбаси і сиру.

Обсмажуйте грінки на середньому вогні по парі хвилин на кожній стороні і до рум’яної скоринки. Підсмажені грінки з ковбасою і сиром спочатку перекладіть на серветки, щоб видалити зайве масло, а потім розташуйте на красиву тарілку і подайте до сніданку.

Приємного апетиту!

Грінки без молока Грінки без молока на сковороді Грінки з батона Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з сиром і яйцем Грінки з хліба Грінки з яйцем Грінки з яйцем без молока