найпопулярніший ситний і простий сніданок у багатьох сім’ях – це грінки з ковбасою і сиром на сковорідці. Продуктів багато не треба, але у вас буде ціла тарілка апетитних грінок. Приготуємо їх з копченою ковбасою, так буде інший смак страви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Батон – 6 скибочок
- Копчена ковбаса – 100 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Петрушка – 10 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати грінки з ковбасою і сиром на сковороді. Батон наріжте на скибочки товщиною до 1,5 див. Потім ножем видаліть частина м’якушки, щоб вийшли кільця.
З ковбаси зніміть оболонку. Шматочок твердого сиру і ковбаси подрібніть на крупну тертку і перекладіть їх в окрему мисочку. Збийте вінчиком 2 яйця. Пертушку промийте і дрібно наріжте. До подрібненим ковбаси і сиру перелийте збиті яйця, покладіть нарізану петрушку і по своєму смаку насипте сіль і чорний перець. Потім ці інгредієнти ложкою перемішайте.
Добре розігрійте в сковороді олію. Батоновые колечка перекладіть на сковродку і в них укладіть приготовану начинку з ковбаси і сиру.
Обсмажуйте грінки на середньому вогні по парі хвилин на кожній стороні і до рум’яної скоринки. Підсмажені грінки з ковбасою і сиром спочатку перекладіть на серветки, щоб видалити зайве масло, а потім розташуйте на красиву тарілку і подайте до сніданку.
Приємного апетиту!
Грінки без молока Грінки без молока на сковороді Грінки з батона Грінки з білого хліба на сковороді Грінки з сиром і яйцем Грінки з хліба Грінки з яйцем Грінки з яйцем без молока