Поживні і багаті вітамінами страви з індички підходять для домашніх обідів і вечерь. Оцініть простий рецепт випікання м’яса шматочками. Готове частування порадує м’якістю і соковитістю.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Грудка індички – 0,4 кг
- Цибуля ріпчаста – 0.25 головок
- Часник – 4 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Соєвий соус – 50 мл
Процес приготування:
Приступимо до готування грудки індички шматочками, запеченої в духовці. Підготуємо потрібні продукти. Промиваємо шматочок філе індички.
Нарізаємо м’ясо на невеликі рівні шматочки.
Тонко нарізаємо цибулю додаємо до індички.
Крупно ріжемо зубчики часнику і відправляємо їх до решти інгредієнтів.
Посипаємо заготівлю сіллю і спеціями, поливаємо соєвим соусом і розмішуємо.
Перекладаємо м’ясо зі спеціями у форму для випікання. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 25-30 хвилин.
Соковита індичка, запечена шматочками, готова. Діліть на порції і подавайте до столу. Можна прикрасити ароматною зеленню!
Індичка