Гуляш із стегна індички – відмінний варіант для сімейної вечері або обіду. Таке блюдо можна навіть включати в дієтичне і дитяче меню. З таким простим рецептом під силу справиться будь кулінару.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Стегно індички – 500 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
- Паприка – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати гуляш із стегна індички просто! Помийте м’ясо, відокремте філе від кісток і наріжте його кубиками.
На сковороду влийте соняшникову олію, добре прогрійте його і викладіть м’ясо. Жарт індичку до золотистої скоринки. Потім додайте борошно і продовжуйте смажити 2 хвилини.
Коли м’ясо добре підрум’яниться, додайте сметану і томатну пасту, перемішайте. Потім влийте 200 мілілітрів води, посоліть і приправте за смаком, ще раз перемішайте.
Зменшіть вогонь до мінімального, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте гуляш 30-35 хвилин. Готову страву перед подачею посипте рубаною зеленню.
Приємного апетиту!
Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою