Смачне і корисне блюдо з курки і овочів, багате білками і вітамінами. Його просто приготувати і можна подавати як на обід, так і на вечерю. М’яка, ніжна курочка і ароматна підлива сподобаються дітям і дорослим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Томатна паста – 50 гр.
  • Знежирений йогурт – 160 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.66 ч. л.
  • Вода – 200 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати ПП гуляш з курки. Куряче філе промиваємо та нарізаємо смужками середнього розміру. Обсмажуємо шматочки на олії до рум’яного кольору.

Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці.

Цибулю чистимо і нарізаємо невеликими кубиками або півкільцями

Додаємо цибулю і моркву до курячого філе, перемішуємо. Смажимо ще 10 хв.

Потім додаємо воду, томатну пасту, сіль, цукор і чорний мелений перець. Тушкуємо після кипіння півгодини. За 5-7 хв. до готовності вводимо знежирений йогурт. Розмішуємо.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з курки гуляш Курячий з підливкою з томатної пасти на сковороді Гуляш як в їдальні з підливою