Гуляш з рисом – смачне і апетитне блюдо для всієї родини. Гуляш виходить дуже ситним і поживним і відмінно підійде в якості першого на обід. Адже не дарма в Угорщині його вважають супом! Домочадцям точно сподобатися таке ласощі!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Сметана – 125 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Бульйон – 0.66 л.

Процес приготування:

Готувати гуляш з рисом просто! Куряче філе промиваємо та нарізаємо його кубиками середнього розміру.


Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо невеликими шматочками. Моркву чистимо і натираємо з допомогою крупній тертці.

Обсмажуємо цибулю і моркву на розігрітому рослинному маслі 5-7 хв. Потім додаємо до овочів курку і половину бульйону. Тушкуємо півгодини, періодично помішуючи.

Промиваємо рис, кладемо його на сковороду і вливаємо бульйон, що залишився. Солимо й додаємо чорний мелений перець. Тушкуємо ще 20 хв. на помірному вогні.

Помідори миємо й розрізаємо їх на кілька шматочків. Додаємо їх в гуляш за 10 хв. до готовності. У готове блюдо вводимо сметану.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки на сковороді Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш із курячої грудки з підливою Гуляш як в їдальні з підливою