Гуляш із стегна індички – відмінний варіант для сімейної вечері або обіду. Таке блюдо можна навіть включати в дієтичне і дитяче меню. З таким простим рецептом під силу справиться будь кулінару.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Стегно індички – 500 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати гуляш із стегна індички просто! Помийте м’ясо, відокремте філе від кісток і наріжте його кубиками.

На сковороду влийте соняшникову олію, добре прогрійте його і викладіть м’ясо. Жарт індичку до золотистої скоринки. Потім додайте борошно і продовжуйте смажити 2 хвилини.

Коли м’ясо добре підрум’яниться, додайте сметану і томатну пасту, перемішайте. Потім влийте 200 мілілітрів води, посоліть і приправте за смаком, ще раз перемішайте.

Зменшіть вогонь до мінімального, накрийте сковороду кришкою і тушкуйте гуляш 30-35 хвилин. Готову страву перед подачею посипте рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою Гуляш як у дитячому садку з підливою