Якщо класичний рецепт приготування гуляшу здається нудним, то здивуйте домашніх оригінальним варіантів з делікатесу – яловичого серця. Блюдо виходить соковитим і наваристим, ідеально для ситного обіду.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловиче серце – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Бульйон – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати гуляш з яловичого серця. У серце видаляємо плівки, жилки, потім ріжемо його на дрібні шматочки. Подрібнюємо цибулю.

Розігріваємо каструлю або будь-яку зручну посуд для приготування гуляшу. Пару хвилин обсмажуємо цибулю на рослинній олії.

Посипаємо цибулю паприкою і смажимо ще 1 хвилину.

Вливаємо бульйон, додаємо борошно і зменшуємо вогонь. Помішуємо підливку 1-2 хвилини.

Викладаємо в масу нарізане яловиче серце, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо страву 1,5 години до готовності.

Гарячий гуляш з яловичого серце можна доповнити сметаною і подавати до столу. Готово!

Гуляш з яловичини Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш класичний Угорський гуляш із яловичини