Гуляш з курки виходить особливо смачною. М’ясо в підливці дуже ніжне і м’яке, так і тане в роті. Таке блюдо сподобається і дітям і дорослим.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Сметана – 100 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати гуляш з курки з підливкою з томатної пасти, сметани просто! Куряче філе нарізаємо на кубики середньої величини.

Обсмажуємо на рослинному маслі до рум’яного кольору.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулю ріжемо кубиками, моркву краще натерти на крупній тертці.

Додаємо овочі до курки і смажимо 5-7 хв. до м’якого золотистого стану.

Після цього додаємо борошно, томатну пасту, сіль і чорний мелений перець.

Заливаємо воду, все розмішуємо і доводимо до кипіння.

Потім зменшуємо вогонь і тушкуємо 35-40 хв. За 10 хв. до готовності кладемо в гуляш сметану і ще раз перемішуємо.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш доак в їдальні з підливою Гуляш з курки з підливою Гуляш з курки на сковороді Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш з підливою