Ароматний гуляш з яловичини стане чудовим блюдом для ПП раціону. Дуже смачний, соковитий і поживний, він швидко наситить організм і збагатить його корисними речовинами. Обов’язково спробуйте цей рецепт з помідорами і підливою! Пальчики оближеш!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Вода – 1 ст.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Готувати ПП гуляш з яловичини легко! Яловичину миємо та очищаємо від жилок і плівки, потім ріжемо її на кубики середнього розміру або брусочки.

Цибулю чистимо і ріжемо півкільцями або кубиками.

Таким же чином ріжемо помідори тільки трохи крупніше.

Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо шматочки яловичини 7-10 хв., після цього додаємо цибулю і смажимо ще 5-7 хв

Тепер солимо і приправляємо блюдо, додаємо помідори, борошно і воду. Накриваємо кришкою і чекаємо, поки вода почне кипіти. Зменшуємо вогонь і тушкуємо м’ясо 30-40 хв. до м’якого стану. В кінці додаємо дрібно порізану зелень.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини як в дитячому саду Гуляш з яловичини як в їдальні Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний Угорський гуляш із яловичини