На гуляш з курячого м’яса у вас піде набагато менше часу, ніж на традиційний рецепт з яловичини. Це дуже ніжне і смачне блюдо з вершковим смаком, чудово підходить до макаронів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 0,7 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Паприка – 1 ч. л.
- Часник – за смаком
- Сіль – за смаком
- Сметана – 2 ст. л.
- Масло олію – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування курячого гуляшу в сметанному соусі? Куряче філе помийте і наріжте шматочками.
На суху сковороду влийте соняшникову олію, добре прогрійте його, викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистої скоринки.
Обсмажене м’ясо складіть у каструлю, додайте нарізану цибулю, часник, посоліть і приправте за смаком. Потім влийте трохи води і тушкуйте м’ясо на повільному вогні 20 хвилин.
Через 20 хвилин додайте сметану, перемішайте і тушкуйте ще 7-9 хвилин.
Подавайте гуляш з курки з макаронами і свіжою зеленню.
Приємного апетиту!
Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою