На гуляш з курячого м’яса у вас піде набагато менше часу, ніж на традиційний рецепт з яловичини. Це дуже ніжне і смачне блюдо з вершковим смаком, чудово підходить до макаронів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 0,7 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – 1 ч. л.
  • Часник – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Масло олію – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування курячого гуляшу в сметанному соусі? Куряче філе помийте і наріжте шматочками.

На суху сковороду влийте соняшникову олію, добре прогрійте його, викладіть куряче м’ясо і обсмажте до золотистої скоринки.

Обсмажене м’ясо складіть у каструлю, додайте нарізану цибулю, часник, посоліть і приправте за смаком. Потім влийте трохи води і тушкуйте м’ясо на повільному вогні 20 хвилин.

Через 20 хвилин додайте сметану, перемішайте і тушкуйте ще 7-9 хвилин.

Подавайте гуляш з курки з макаронами і свіжою зеленню.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш з курки Гуляш з курки з підливою Гуляш з курячого філе з підливою Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як в їдальні з підливою