Гуляш з яловичини – одне з найбільш простих і смачних страв для повсякденного меню. Воно поєднує в собі відразу соковите м’ясо і густу підливу, що робить його підходящим для будь-якого гарніру. Саме за простоту і практичність гуляш люблять господині.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яловичина – 0,5 – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Бульйон або Вода – 0,5 – 1 склянка
  • Масло олію – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування гуляшу з яловичини без томатної пасти? М’ясо помийте і наріжте невеликими кубиками.

Обсмажте на сильному вогні до золотистого кольору.

Цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте.

Коли з м’яса випарується вся волога, додайте на сковорідку цибулю, смажте разом з м’ясом 5 хвилин.

Помідори помийте, опустіть в окріп на 2-3 хвилини, потім зніміть з них шкірку.

М’якоть помідорів наріжте і додайте на сковороду. Вміст сковороди перемішайте і продовжуйте смажити ще 5 хвилин.

Потім додайте борошно і перемішайте.

Після влийте воду або бульйон, ще раз добре перемішайте і тушкуйте гуляш під кришкою 1-1,5 години до готовності м’яса.

Потім вимкніть вогонь і дайте страві настоятися 5-10 хвилин під кришкою.

Подавайте гуляш до столу з улюбленим гарніром і зеленню.

Приємного апетиту!

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з яловичини з овочами Гуляш з яловичини класичний Гуляш з яловичини, щоб м'ясо було м'яким і соковитим Гуляш класичний