Гуляш з індички – просто приголомшливе блюдо. Смачне, ароматне, дуже ситне і поживно! А приготовлений у підливці з томатної пасти гуляш ставати ще апетитніше! Домочадці будуть в захваті!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Індичка – 600 гр.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Масло рослинне – 50 мл
- Кріп – 20 гр.
- Томатна паста – 3 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – 0.5 ч. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати гуляш з індички з підливкою з томатної пасти на сковороді, індичку промиваємо і розрізаємо на шматочки приблизно 2*3 див. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо їх 10-15 хв
Цибулю чистимо від лушпиння, перець очищаємо від насіння, видаляємо черешки з помідорів. Нарізаємо овочі кубиками невеликого розміру. Моркву чистимо і натираємо на купную тертку. Потім додаємо овочі на сковороду і обсмажуємо, помішуючи, 15 хв
Кріп промиваємо і дрібно кришимо. Також подрібнюємо часник.
Вливаємо склянку води, додаємо томатну пасту і борошно, сіль і перець, розмішуємо і тушкуємо на повільному вогні 40 хв. За 5-7 хв. до готовності додаємо часник і кріп.
Приємного апетиту!
Гуляш з індички Гуляш з індички з підливою на сковороді Гуляш з підливою Гуляш класичний Гуляш як у дитячому садку з підливою