Яловичий гуляш з наваристою підливкою – класика апетитного домашнього обіду. Блюдо поєднується з будь-яким гарніром і підійде для великої родини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • Томатна паста – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати класичний гуляш з яловичини з підливкою? Свіжу яловичину ріжемо на дрібні кубики, перемішуємо їх з сіллю і викладаємо в сковороду з розігрітим маслом. Починаємо обжарку.

Подрібнюємо цибулю і викладаємо його до м’яса, додаємо перець за смаком і смажимо до хрусткої яскравою скоринки.

Заливаємо блюдо водою, додаємо борошно і пасту. Повільно помішуємо кілька хвилин і залишаємо гуляш на тихому вогні під кришкою. Приготування займе 1 годину.

Готовий наваристий гуляш з яловичини готовий. Ділимо на порції і подаємо до столу гарячим.

Гуляш Гуляш без томатної пасти Гуляш з підливою Гуляш з яловичини з підливою Гуляш з яловичини з підливою без томатної пасти на сковороді Гуляш з яловичини як в дитячому саду Угорський гуляш із яловичини